Ha Ön egy étterem vagy kávézó tulajdonosa, üzemeltetője, akkor kérem, gondolja végig, hogy mennyi plusz bevételt jelent majd  az Ön számára, ha az italkínálatába felveszi a tiszta, szűrt vizet!


Magyarországon is egyre népszerűbb az étel, a kávé mellé a cukrozott üdítő helyett a víz fogyasztása. Persze sokan nem tudják, hogy a szénsavmentes víz minősége többnyire még a csapvizét sem éri el. Az APAS Vital által szűrt víz minősége egyedülállóan kifogástalan.

Ha vendégei megismerhetik, megkóstolják ezt a vizet, többnyire ásványvíz helyett ezt fogják kérni. Önnek nincs vele raktározási, szállítási gondja. Önnek kevesebbe kerül, mégis nagyobb haszonnal értékesítheti, vagy plusz vendégcsalogatója lehet. Egy többlet szolgáltatás másokkal szemben.


Ez a készülék a vízben oldott anyagokról, baktériumokról, káros vegyületekről ad egy kombinatív értéket, amely képet ad a víz minőségéről, a víz szervezetre gyakorolt hatásáról. 
Ha kisebb a mért érték, akkor a szervezet jobban ellátja azon életfunkcióit, amelyet a víz segítségével kell ellátnia (tápanyagszállítás, tisztítás, salaktalanítás). Ha nagyobb a mért érték, akkor a víz test számára megterhelőbb, és szélsőséges esetben méregtelenítő, salaktalanító hatás nélküli.
 A teszt során a kereskedelemben kapható ásványvizek közül mindössze néhányat mértünk, illetve budapesti csapvizet vizsgáltunk. Természetesen ezek az értékek nem vonatkoznak minden ásványvízre, és nem érvényes az ország összes csapvizére. Tájékoztató jellegűek. Önnek lehetősége van ezzel a készülékkel a saját csapvizét, és a fogyasztandó ásványvizét mérnie, ellenőriznie, az Apas Vital által készített víz minőségét ellenőriznie. nagyon jó (APAS Vital-lal szűrt víz)
10 - 50
 jó 60 - 85
 kielégítő 86 - 132
 nincs hatás (csapvíz, szénsavas ásványvíz)
133 - 199
 megterhelő 200 - 322
 rossz (szénsavmentes ásványvíz)
333 - 850
 erősen megterhelő
866 - 1449
Mi díjmentesen elkészítjük Önnek az italkínáló nyomdára kész grafikai tervét, amelyek eladják a felszolgálók helyett a finom és egészséges vizet. Ez a víz Önnek kevesebbe kerül, és nagyobb árréssel dolgozhat!

Ha valamelyik vendége otthon is szeretné az APAS Vital által készített vizet fogyasztani, akkor ezek a vendégei Önön keresztül juthatnak a saját készülékükhöz (Önnek NEM kell foglalkoznia logisztikával, eladással, ezt elvégezzük Ön helyett díjmentesen), és Önnek ez bevételt jelent.Melyik vizet választja?